top of page
Image by Hannah Busing

Parasta, mitä nuorille voimme tarjota, on olla kiinnostunut heidän elämästään. 

Mikä
Frendie?

Moni jakaa varmasti tunteen, että on tippunut nuorten jutuista tai etteivät nuoret haluakaan sinun kyselevän mistään elämäänsä liittyvästä. Kyllä he haluavat. Ole kiinnostunut ja ole läsnä, niin netissä kuin livenäkin.

Anchor 1

Nuorten käyttämiä sovelluksia on netti tulvillaan ja välillä on mahdotonta pysyä niiden perässä. Todellisuutta on myös se, että netissä jokainen voi halutessaan näyttäytyä jonakin muuna kuin oikeasti on. Meidän täytyy opastaa lapsia ja nuoria tunnistamaan riskit. Vieraille ihmiselle on kerrottava itsestään harkiten, eikä henkilökohtaisia tietoja sovi jakaa koskaan tuntemattomille.

Sovellusten viidakko

Using Mobile Phone
iPhone 12 Mockup.png
iPhone 12 Mockup-1.png

Me Frendien tekijät uskomme, että netti tuo uhkien lisäksi mukanaan paljon hyvää ja hyödynnettävää kaveruuden kentällä. Nuoret voivat tavata sovelluksen kautta entistä enemmän omantyylisiä kavereita, löytää uusia ihmisiä, joita ei omasta omasta elinympäristöstä löytyisi ja halutessaan säilyttää kaveruuden vain digitaalisena.

Apu erilaisten kavereiden löytämiseen

Frendie-sovellus on tarkoitettu kaikille 13–18-vuotiaille nuorille, jotka kaipaavat ystäviä ja seuraa. Kaveria voi hakea vaikka kävelylle, kahville, pelaamaan tietokoneella tai ihan vaan olemaan. Frendiessä nuori voi myös halutessaan hakeutua kontaktiin nuorisotyöntekijöiden kanssa.

bottom of page