top of page

Tietoa Frendien tekijöistä

Startup Superlaiffi Oy:n tuoteperheen pikkusisar

Frendien julkinen pilottikausi loppuu 31.12.2022 ja Frendien toiminta lakkaa nykyisessä muodossa. Frendie menee kehitystauolle.

Frendie kuuluu Superlaiffi Oy:n digitaaliseen tuoteperheeseen. Yrityksen tavoitteena on helpottaa yhteiskuntaa koskettavaa yksinäisyyden ongelmaa. Suomalainen startup-yritys Superlaiffi Oy on kehittänyt kaksi digitaalista tuotetta yksinäisyyden helpottamiseksi ja sosiaalisen hyvinvoinnin tueksi. Kaverisovellus on aikuisille suunnattu tuote, joka julkaistiin syksyllä. Nuorten sovellus Frendie on pilottivaiheessa ja sitä kehitetään yhdessä kumppaneiden kanssa. Frendie on suunnattu 13–18-vuotiaille nuorille.

Frendien julkinen pilottukausi loppuu 31.12.2022 ja Frendien toiminta lakkaa nykyisessä muodossa. Frendie menee kehitystauolle.

Lue lisää täältä.

Superlaiffi Oy on pilotoinut ja tutkinut lasten ja nuorten kanssa digitaalisen sovelluksen käyttöä Helsingissä jo vuonna 2019. Supelaiffin kokeilun tavoitteena oli saada tietoa ja kokemusta, kannattaako yrityksen tehdä oma sovellus uudelle asiakasryhmälle – nuorille. Tuotetta yhteiskehitettiin Tehtaankadun ala-asteella ja pilotista saatiin paljon oivalluksia nyt lanseeratulle Frendielle.
 

Meidän tavoitteena on mahdollistaa nuorille yhteisö, johon voi kokea kuuluvansa ja josta saa vertaistukea, kertoo Superlaiffin Arla Joensuu

 

–  Me Frendien tekijät uskomme, että netti tuo uhkien lisäksi mukanaan paljon hyvää ja hyödynnettävää kaveruuden kentällä. On hienoa saada tukea ja uusia ajatuksia ammattilaisilta, jotta osaamme kehittää palvelua paremmaksi, kertoo Superlaiffin Timo Kuusisto.

bottom of page