top of page
  • Writer's pictureFrendiesovellus

Nuorten kaverisovellus Frendie lakkaa toimimasta ja tuote menee kehitystauolle


Nuorille kehitetty Frendie-kaverisovellus lakkaa toimimasta nykyisessä muodossa 31.12.2022. Pilottikokeilussa kehitettiin digitaalinen alusta, jossa nuoret pystyivät ystävystymään turvallisesti asuinpaikasta riippumatta. Pilotti tehtii nuorten yksinäisyyden helpottamiseksi ja sen aikana haluttiin ymmärtää, miten nuorten yksinäisyyteen voidaan luoda moderneja ratkaisuja perinteisen jalkautuvan nuorisotyön lisäksi. Vuoden aikana julkaistiin maksuton digitaalinen kaverialusta, jonka otti käyttöön tuhannet nuoret ympäri Suomen. Kumppanin kautta 30 nuorisotyöntekijää on ollut mukana pilotissa turvallisen aikuisen roolissa.


– Nuoret voivat huonosti ja ovat kovasti yksinäisiä. Vuoden 2022 kehityshanke Lasten ja nuorten keskuksen kanssa osoitti, että digitaaliselle kaverisovellukselle on kova tarve. Kova tarve on myös kumppanille, joka haluaa aidosti edistää nuorten hyvinvointia ja rakentaa toimivia ratkaisuja nuorten yksinäisyyden helpottamiseksi, kertoo Superlaiffin Arla Joensuu.


Frendiesovellus lakkaa toimimasta nykyisessä muodossa vuoden 2022 loppuun mennessä ja menee kehitystauolle


– Etsimme parhaillaan vastuullista kumppania, joka haluaa pitkäjänteisesti vaikuttaa nuorten ja lasten yksinäisyyden helpottamiseen ja sitoutua kanssamme kehittämään palvelua. Pilottivuoden aikana olemme oppineet paljon ja nyt tiedämme, miten nuorten yksinäisyyttä voi helpottaa digitaalisuuden ja turvallisten aikuisten kanssa, kertoo Superlaiffin Timo Kuusisto.


Tulevalta kumppanilta toivotaan kokemusta ja osaamista nuorten kanssa toimimisesta, pitkäjänteistä kehitysotetta sekä aitoa halua luoda ratkaisuja yksinäisyyden vähentämiseksi.


Superlaiffi Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka kuuluu Arvo-liittoon. Yritykselle on myönnetty Suomalaisen Työn Liitosta Avainlippu sekä Yhteiskunnallisen yrityksen merkki.


Lisätietoja:

Timo Kuusisto

Founder Kaverisovellus & Frendiesovellus

timo@kaverisovellus.fi

puh 0445773477


Arla Joensuu

Co-founder Kaverisovellus & Frendiesovellus

arla@kaverisovellus.fi

puh 0456567065


402 views0 comments
bottom of page